За нас

Смарт Експрес е основана през 2000г. от специалисти с дългогодишен опит в областта на спедицията.

Многогодишната практика ни е показала ,че клиентите са най-важни за нас. Фирмата е с високо мотивиран и амбициозен екип от хора който знаят ,че качеството на услугите предлагани от нас трябва да са на ниво и с необходимото качество , такова каквото Вие заслужавате. Нашето верую е, че клиентът е над всичко и основната ни цел е да задоволим всички негови изисквания за транспортирането на товара.

Предлагаме гъвкави логистични решения за Вашия бизнес до почти всяка точка на света. Имаме надеждни партньори по целия свят и можем да предложим различни решения според Вашите нужди. Служителите на Смарт Експрес са отговорни и можете да ни имате доверие, че Вашата стока ще пристигне за договореното време и на договорената цена.Ценностната система е в основата на всичко, което правим и дават облика на цялата ни дейност. Основните ценности, върху които се гради нашия бизнес са:

Професионализъм

Надеждност

Честност

Отговорност

Главни Европейски дестинации са: Германия, Италия, Гърция, Дания, Австрия, Франция, Испания, Словения, Русия, Англия, Португалия, Унгария и Полша.

Приоритетни дестинации са Западна Европа, Централна и Източна Европа, както близък и далечен изток. Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Австралия.